“Saskia heeft voor Edukans de ervaringen en resultaten van 2 grote programma’s in Ghana op papier gezet volgens de standaarden van grote donoren. Zij heeft gebruik gemaakt van zeer verschillende informatiestromen (interviews, rapportages, evaluaties en reisverslagen) om een coherent en bruikbaar track-record op te stellen van beide programma’s. Deze track-records gebruiken wij nog steeds in nieuwe projectvoorstellen voor institutionele donoren. Het was een prettige samenwerking, en ik was onder de indruk van de manier waarop Saskia zich in korte tijd wist te verdiepen in onze programma’s.”

Miet Chielens ( Accountmanager, Edukans)

“Saskia eerste klus voor ons wat het schrijven van nieuwe content voor onze website. Ik was daar erg tevreden over. Ze was goed in staat om te verwoorden wie wij zijn en waar we voor staan.”

Joke le Poole (Directeur Max Foundation)

“Ik vond het knap om te zien hoe Saskia in staat was in korte tijd toch overzicht te krijgen van een project en dit helder op papier te zetten. Door de wirwar aan verschillende documenten is dat vaak nog een hele klus! Daarnaast maakte haar ervaring binnen de ontwikkelingssamenwerking de samenwerking een stuk gemakkelijker”.

Helmke Hofman, (Education Program Coordinator, Edukans)

“Saskia heeft teksten geschreven voor onze nieuwe website, het jaarverslag en nieuwsbrieven. Mede dankzij haar kunnen wij kindersterfte in Bangladesh bestrijden.”

Linda Verbruggen-Lap (Communications Manager, Max Foundation)

“Saskia heeft de teksten voor mijn website bekeken en geredigeerd. Ze is een goede tekstschrijver! Daarnaast zorgen haar betrokkenheid en klantgerichtheid voor een prettige werksfeer. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.”

Huib de Vries ( Eigenaar De Vries Tegelkachels)

“De kwaliteit van onze website is echt stukken verbeterd nadat Saskia de nieuwe content heeft geschreven!”

Wilma Schaftenaar (Controller at Fidet and project manager, Max Foundation)